• Love Mochino

Značkové brýle a sluneční brýle

Jsme moderní společnost s bohatými znalostmi a zkušenostmi v oboru optiky. Spolehlivost, profesionalita, flexibilní a individuální přístup k zákazníkům z nás dělají vysoce důvěryhodnou a úspěšnou firmu. Jsme hrdí na to, že jsme schopni splnit očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků.

Věříme, že pokud nosíte brýle, měli byste to dělat stylově a na úrovni. Naše nabídka je určena všem, kteří chtějí navzdory svému zrakovému postižení vypadat módně a cítit se stylově. Nabízíme širokou škálu vysoce kvalitních brýlí a příslušenství.

Vynikající kvalita, konkurenceschopné ceny!

Od samého počátku jsme kladli velký důraz na poskytování služeb na nejvyšší možné úrovni. S námi můžete uspokojit své optické potřeby velmi pohodlně a bez nutnosti opustit svůj domov. Věříme, že kdo jednou navštíví náš obchod, bude si ho chtít obléknout znovu.

Hlavním pilířem našeho podnikání je korekční brýle. Nabízíme značkové výrobky od známých a uznávaných společností, m.na adrese. BVLGARI, DIOR, ARMANI, PRADA, RAY BAN, TOMMY HILFIGER, VOGUE a GUCCI. Kromě toho nabízíme také:

  • sluneční brýle
  • brýle
  • kontaktní čočky
  • brýlové čočky
  • roztoky na kontaktní čočky
  • oční kapky

Důležitou součástí naší nabídky jsou také brýle pro děti, a to jak korekční, tak sluneční. S ohledem na spokojenost našich nejmladších zákazníků nabízíme brýle v desítkách designů a nejkrásnějších barvách.

Pouze zde najdete pečlivě vybrané produkty s certifikáty kvality. Jsme jediné místo, kde najdete výrobky odpovídající současným módním trendům, vyznačující se vynikající kvalitou a spolehlivostí zpracování, stejně jako atraktivním, módním designem, neobvyklými vzory a poutavými barvami. Jako jedni z mála nabízíme nejmódnější sluneční brýle stejně jako pohodlné nošení a snadná péče o kontaktní čočky.

Profesionální poradenství a rychlé zpracování objednávek

Jsme vám kdykoli k dispozici, abychom vám poskytli odborné poradenství a pomoc při výběru správných produktů. Rádi vám poradíme a navrhneme, které rámy, čočky a korekční skla volit tak, aby celá kombinace poskytovala naprosté zrakové pohodlí a estetický vzhled a spokojenost s nošením brýlí nebo kontaktních čoček. Zaručujeme nejen přátelský servis, ale také pohodlné nakupování bez stresu, rychlé vyřízení objednávky a vždy atraktivní, konkurenceschopné ceny. Navštivte prosím!

Jak si vybrat korekční brýle?Jak si vybrat korekční brýle?
2018-07-18
Správné brýle mohou být výrazným stylovým prvkem, který se vyrovná hodinkám nebo šperkům. Jak vybrat správné brýlové obruby a čočky, abyste se cítili pohodlně a přitažlivě??
Co stojí za to vědět o brýlových čočkách?Co stojí za to vědět o brýlových čočkách?
2018-07-13
Dnešní brýlové čočky se velmi liší od těch, které se vyráběly před tuctem let. Výrobní technika umožňuje ideální přizpůsobení individuálním potřebám. Stojí za to zjistit, jaká řešení jsou k dispozici a jak je nejlépe přizpůsobit našim očím.
Co si vybrat - korekční brýle nebo kontaktní čočky?Co si vybrat - korekční brýle nebo kontaktní čočky?
2018-07-05

Zrakové postižení nemusí omezovat naše životní aktivity. Dnešní trh s optikou nabízí mnoho řešení pro korekci zraku pomocí korekčních brýlí, kontaktních čoček nebo střídavého používání obou. Jaké jsou výhody a nevýhody různých metod korekce zraku??

Proč by se nemohly používat brýle z bazaru?Proč by se nemohly používat brýle z bazaru?
2018-06-29
Na trzích a v drogeriích najdete spoustu brýlí na korekci zraku. Láká na nízké ceny a efektní rámečky. Lidé, kteří potřebují korekci zraku, by si však rozhodně měli dávat pozor na nákup levných brýlí z bazaru.
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb soubory cookie v souladu s
Zavřít
pixel